Végre! Elkészült

a x-szemezős rész! Valamennyire tudtam tartani magam az eltervezett ütemhez. Nem azt jelenti, hogy naponta kivarrtam az 5 kockát voltak napok mikor hozzá sem tudtam nyúlni, volt mikor sikerült többet belebökni.  Tovább haladtam a tűben levő színnel és  a végére haladós lett, bár már eléggé unalmas volt az a rész, ahol befejeztem (semmi félkeresz nem volt már benne színek száma is 15 volt) ...és itt van😄

Maia készlet, Thomas Kinkade  festménye alapján. 200x140 öltés 16-os Aidán 31x23cm 42 szín ebből 10 félkereszt 1,2,3 szálas. 
Hátra van még 8 színű 1 szálas kontúr 10 színből 2 szálas francia csomó. Az utóbbiakat majd a karácsonyi ünnepek alatt készülök kivarrni,  a hangulata is erre utal . Különben  is  sok betervezett varrományom van még addig amit el kell készítenem.

 Ez a rész volt a legnehezebb számomra sok színváltás és félszemek váltakoztak benne a többi már szinte unalmasnak tűnik. Kimosni  ki kellett mert másfél év hímzés, ide, oda pakolgatás meglátszott rajta , vasalás még hátra van.


Készültök már az ünnepre? Szép napokat.

Megjegyzések

 1. világszép! nagyon-nagyon tetszik. Annyira szépek a színátmenetek, a finom árnyalatok. Hatalmas munka...

  VálaszTörlés
 2. Látszik hogy rengeteg munka és öltések vannak benne...megérte..gyönyörűséges már most is !A kontúrok még emelnek majd szépségén!A kezedből mindig igényes és szép munka kerül ki!Azért én kiváncsi vagyok, min ügyködsz most!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Vera kedvesem, te is tudod mennyi sok időt töltünk el a kézimunkákkal, hol teljes elégedettséggel, több kevesebb örömmel és bizony előfordulnak bosszankodós napok is. Mivel többször kérdezted elárulom most karácsonyi aprókat készítek, majd visszatérek egy régen elkezdett és negyedbe maradt készlethez azt is szeretném befejezni de, csak karácsony után.

   Törlés
 3. Válaszok
  1. Mancoka örülök, hogy benéztél, megnézted a képet, köszönöm.

   Törlés
 4. Hiába Kinkade kép nem is lehet más csak csodás. A hátralévő részhez sok sikert!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép ez a kép. Nyugtató hatása van. Ha ránézek át élem a telet. Csodálatos.

  VálaszTörlés
 6. Gyönyörű lett! Megérte vele dolgozni :)

  VálaszTörlés
 7. Очень красивая вышивка!!!

  VálaszTörlés
 8. Talán Orsi írta feljebb, hogy festmény-élményűek a munkáid: teljesen egyetértek vele. Gyönyörű, amit csinálsz!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése