Kihívás elkezdődött

DIM 35105 különleges öltésekkel tele tűzdelve, hiszen ez volt amiért beleszerettem. Első hímzésem amit a közepénél kezdte és úgy haladtam kifele. Pár kép készült.


 
Sokat bontok, nem  találtam  videót számomra ismeretlen öltésekről, csak az útmutató alapján  bököm és van, hogy a végeredmény nem tetszik, akkor újra kezdem.
 
Például az utolsó kép még reggel készült és nem tetszett francia csomós Eyelet Stitch öltés  ezt vágnom kellett  mert a csomók a cérnán maradtak. Fentebbi képeket most az előbb fotóztam ott látszik a különbség még csomók nélkül.
Smirna Cross Stitch, Raised Square stitch, tied Rhodes, Lattice Stitch, Eyelet stitch, Herringbone stitch,  ezek az különleges öltések találhatók benne még + francia csomók.

Szép napokat kívánok  és köszönöm előző posztomhoz a hozzászólásokat!
Vigyázzatok magatokra!

Megjegyzések

 1. Ez a kép nagyon különleges , én sajnos csak katalógusban láttam már , de nagyon, nagyon tetszett . Bár akkortájt nem voltam elég bátor, hogy egy ilyenbe belevágjak . Gratulálok hozzá ! és figyelem, hogyan alakul :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is régóta a listámon van, pár éve mikor először rendeltem pont elfogyott abban az üzletben. Később rátaláltam egy másik boltban elég jó áron, de onnan nem szállítottak hazánkba. Végül sikerült hozzájutnom. Engem is izgat az alakulása ezért is kezdtem el mielőtt a X-szemes részt befejeztem volna, viszont annak ellenére, hogy haladósak mostmár ezek a különlegességek nem tudok sokat varrni belőle.

   Törlés
 2. Nagyon szép, csipke hatású lesz tőle a kép.

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép lesz, érdemes megküzdeni vele!

  VálaszTörlés
 4. Nem csodálom hogy beleszerettél! Őrületes nagy munka, de megéri, mert gyönyörű lesz! Különleges szépség! Jó böködést hozzá!

  VálaszTörlés
 5. Valóban Rita, nem csak csipke hatású, hanem 3D hatása is van, ahogy a fonalak egymást fedik.

  VálaszTörlés
 6. Érezni milyen lelkes vagy és nem is csoda. Izgalmas és gyönyörű munka.
  Én is szerelmes voltam a Victoria samplerekbe pontosan ezért: a sok különleges öltésért. Sokat csináltam

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szép az egész hímzés... de ez a fehér hímzés kiemeli a többit..Többször megnéztem, és rájöttem, van az a pici csillag öltés, olyan csillag mintával varrtam ifi koromba párnát, csíkokba.Sok szép különleges öltések van, így nem unalmas a hímzésed!!

  VálaszTörlés
 8. Már megint csoda fog kikerülni a kezeid közül. Nagyon tetszik, igazán nagy kihívás!

  VálaszTörlés
 9. Ó, ez valami szépséges! Annyira csodállak a kitartásodért! :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése