Kicsi dagik

Megszülettek a nagy dagi mellé a kicsik is😝😻 Mikor megláttam azonnal tudtam  hamarosan nekem is lesz kicsi dagim.Hosszas keresgélés után megtaláltam a minta leírást is hozzá ( egy orosz oldalon közös horgolás volt) már csak fonalat kellett keresnem hozzá, találtam is a dobozaimat felforgatva 2-2 gombócot. egy kis dagi valamivel több mint egy 125m-es gombócból jön ki mivel két színt használtam hozzá még így is fel kellett bontanom a második gombóc fonalat. Így nem tudok még kettőt horgolni esetleg egyet. Sőt nagyon benézhettem a fonal vásárlást mert a szürkéből az egyik a 180 méteres fonal 😄pedig a címke ugyan az rajta, valószínű a lomisoknál vettem ......régen. Egy ideig fonal stop van  nálam. Viszont  használom a meglevőket ezekhez a figurákhoz.
 Még a nagy dagi is 'anno  a készleteimből készült a kicsi unokák nagyon szeretik hurcolászni  honul alatt majdnem akkora mint a kisebb  unoka.
 Kicsi dagik pdig úgy indultak min "jing és jang" de kifogott a fonal rajtam amúgy sem sikerült teljesen ellentétesre a horgolásuk. De imádom őket!
 Párom szerint szomorú a képük, de imádni valóak, csináltam is jó pár képet róluk, egyikkel sem voltam megelégedve, hol az árnyék, háttér  és minden egyéb  befolyásolt.  Így mindből raktam fel.
Hímzésem is halad.

Szép vasárnapot, köszönöm, hogy benéztetek!

Megjegyzések

 1. El sem tudom mondani mennyire tetszenek azok a figurák, amelyikre ránézek és a sokadik ránézésre is mosolyt csal ....Ezek a dagadt cicák ép ilyenek...Szereti valók ,édesek, még a kövékés testűk ellenére is...
  A rókáid meg kölön a gyengéim...Tervbe volt nekem is, annyira megfogott a szépsége, de mivel elég rossz minőségű a minta, igy letettem róla...Nagyon szép lesz! Már most is szép!!!

  VálaszTörlés
 2. Minden állatkád nagyon tetszik! Elhiszem, hogy az unokák és rajonganak értük.

  VálaszTörlés
 3. Tündériek! Hajrá a fonálstopnak, azaz igyekezzünk elhasználni ami van. A hímzésed szuper!

  VálaszTörlés
 4. Annyira cukik ezek a cicák! :-)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése