Október

Snowflower Daries: Joyful World  következő hónap is kész.  beleböktem az őszi hónap minden természeti szépségét, igazán  elkényeztetett az időjárás is bennünket.  Hosszan tartó napsugarak melegsége, különleges színekbe öltöztette a fák lassan hulló leveleit. Virágok még mindig nyílnak, ragyognak a nap sugaraiban. Mára viszont beköszöntött a hűvös ősz,  nyugovóra készül a természet.

Közben már egy újabb DIM képet varrok. 
Alsó a jó szín.
Elég rossz minőségben jutottam hozzá, így nehezen készül,  többszöri javítás, nyomtatás sem segít sokat rajta.  Mikor elakadtam bizonytalan voltam a jelekben oda ültem a szgép elé úgy néztem a mintát.....ott is maradtam a varrás helyett mintát és egyéb más dolgokat nézni. Ezért halad nehezen. Kínlódások között jutott az eszembe egy régi telefonom amivel nem tudtam jó képeket csinálni, na erre pont jó tudom jól láthatóan nagyítani 😄 Remélem halad majd.

Megjegyzések

 1. Eszembe jutattad, hogy ez nekem is meg van, ahogy itt kora reggel ránéztem a blogodra...Ugyan a fotót nem találtam, de maga a himzés meg van, ugyanis ajándéknak szerettem volna, de mire kész lett, túl nagy lett a himzés, igy az ajándék készítése is elmaradt.Mennyivel szebb, a tietek, mert én 14-es aidára himeztem...
  Lassan fellélegezhetünk...jó lesz vissza térni a megszokott kis csendes életünkhöz...
  gyönyörű a farkasos képed, én ezért nem álltam neki, sokáig meg volt a minta... nem látom, sajnos, nem kinlódom a himzésével sem../Gyors fotó az én himzésemről is...hogy az én blogomon is fent legyen///köszönöm és szép napot!!!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon tetszik az októbered.

  Huh, az a farkasos minta, tényleg nagyon kell nézni, hogy stimmeljen a minta. Sok sikert!

  VálaszTörlés
 3. Soha nem könnyű egy DIM minta. De tiéd minden nehézség ellenére szép lesz!

  VálaszTörlés
 4. Rossz minta: én is jártam így. Ez nehéz, de szép lesz!
  A süni és a csiga tündériek!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése