Zelda

Ajtótámasznak gondoltam, raktam is bele egy követ a teste alsó fertályába így súlyos egyéniség lett. Lány figura, ezért a név választás és valamivel több a fehér rész, viszont a füle és a feje kicsit balra húz 😍 elég másnaposnak néz ki bizonyos pozícióba 😝 Minta ingyenes itt.
Így kinyúlva 49,5 cm fonalat nem tudom mennyit horgoltam be eredeti szándékom szerint a fehér fonalnak kellett elfogynia. Hiszen évek óta itt foglalta a helyet, bizony kicsit vastagabb is mint a fekete, nem beszélve arról, hogy nem sodrott hanem szálas volt ez nehezebbé tette a horgolást.  Viszont elfogyott pát métert mással kellett pótolnom😊 Most már lehet fehér amigurumihoz való fonalat vennem.

 
 Búslakodva lógó fejjel, imádni való, még a párom is lefotózta egy doboz sörrel a hóna alatt😂 
Ott a következőhöz a piros fonal :)

Elmúlt hetekben úgy éreztem teljes érdektelenség kíséri a feltett posztjaimat,  erősen elgondolkodtam minek erőlködöm??? ....hát a saját kedvemért, többek között itt pontosan megtalálom az elkészültjeimet dátum és címke szerint! A gépemen olyan káosz van , hogy ott már a begyűjtött mintáimat sem igen találom nem, hogy a elkészült kézimunkáimról a fényképeket. Erre a napokban jöttem rá, ugye a facebookon,  az egyik lánynak akartam mutatni  valamit,  bizony itt egyből rátaláltam a saját gépemen meg kereshettem volna a 600 mappa között ott sem minden úgy van elnevezve, ami számomra pont egyértelmű, pedig én neveztem el 😕  Ez a saját trehányságom.....

Köszönöm hogy ránéztetek  Zeldára.
Szép napokat kívánok, nálunk kellemes az időjárás, szeretem!

Megjegyzések

 1. Nagyon aranyos lett,tervbe van véve, sok mással is még...Kicsit részeges, kicsit kócsagos a sörtől...bélabúsan ül... tetszik hogy elfekszik, nehéz a popoja...

  Teljesen igazad van... kicsit visszább vettem én is magam, mert szóvá tettem, milyen kevesen vagyunk, ezért ,emlitést tett egy blogtárs, a saját blogomon hogy , ha nem tetszik, máshol írjak ,amit igazán nem is vettem zokon, mig a saját blogjában nem tett említést,, ha azt akarom, hogy minden bejegyzésemre irkáljanak menjek máshova és akkor fognak írni bejegyzéseket.....ez már nem esett jól...sőt...

  Sajnos mindenki érzi a bőrén ezt a nagy hagyatlást... mondogatjuk... de azért írjuk és csináljuk a blogot...Most egy kicsit sehova se írtam... mert gondolkodtam....

  Egyébként volt már rá példa, hogy a blogon találtam meg, amit keresetem...mert mindennek van címe, és mappába van, csak idő után elfelejtem milyen címet is adtam...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Vera, ezért szoktam év végi összesítőt csinálni a képekből, ott azért, jobban látom mit is keresek. Kettő együtt már nagy segítség.
   Különben már arra is gondoltam leveszem a válasz lehetőségét, ne érezze senki a kényszert, hogy bármit írnia kell a nyűgjeimre.

   Törlés
  2. Nem tudom,miért is kéne a választ lehetőségét levenni... aki nem akar nem ír...aki meg írni akar az írjon..Ilyenen ne is gondolkodj...irj...kézimunkáz és mutasd meg..

   Törlés
 2. Nem csak Te tapasztalod a blogok iránti érdektelenséget, szerintem mindenki. Lehet nem is érdektelenség van mögötte, hanem részemről pld. lustaság, ugyanis könnyebb már megnézni telefonon a blogokat is. Megnézem, elolvasom, de mivel sokkal nehezebben lehet írni telefonról, így halad-marad a hozzászólás.
  Meg sok múlik azon is, hogy milyen a blogíró hozzáállása...az én kedvem már jó ideje csökkent, nem is tudom meddig foglalkozok még vele.

  De azért Te hajrá, tedd csak fel a munkáidat, ilyen szépeket úgyis ritkán lát az ember, csodállak benneteket, Téged, Verát, Palkót olvasom, szeretem amit csináltok :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Orsi! Végül is mikor elkezdtem írni a blogot nem számítottam több ezres olvasói érdeklődésre, viszont azt szeretem ha néha, néha hagynak megjegyzést az ismeretlen ismerőseim. Ezért hagytam fönt a megjegyzés modult.....és örülök a kommenteknek!

   Törlés
 3. Nagyon egyetértek Veled, és Verával . Amikor évekkel ezelőtt télen elköszöntem, ez volt az egyik ok . De azután én is arra jöttem rá, mint Te, hogy itt könnyebben megtalálom amit keresek , mint a gépemen . Hiszen a fényképeim tartására szolgáló külső wincsi is elszállt , vele együtt a munkáimról a képek , de itt -- elkészültükkor időrendben képes vagyok megtalálni. Tehát inkább csak magamnak , mint egy munkanapló írom a blogot , munkaidő elszámolásként . Mindannyian bevalljuk, hogy bizony azért olvasunk, még ha nem is írunk mindegyik bejegyzésre . Igy azután én is biztatlak, írjál csak nyugodtan, van aki olvassa. :-) Kedves figura lett a zsiráflány .

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ági kedves :) Vigasztal a hozzászólásod, szóval te is úgy gondolod "itt" a blogon minden szépen megtalálható hosszadalmasabb keresés nélkül. ( ha tudjuk mit is keresünk) :)
   Köszönöm a biztatást, hasonlóra kérlek és is téged írjál, fotózzál mindig megnézem a posztjaidat. Másokét is akik szerepelnek az oldalsávban.

   Törlés
 4. Nagyon vagány a figura! A fekete-fehér nagyon hatásos.
  Ha olvasnak jó, ha hozzászólnak, még jobb, és néha visszaolvasom a saját bejegyzéseimet, nosztalgiázok. Nyoma marad a hétköznapoknak. Látni a munkáinkat. Szeretem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rita! Pontosan így érzem, csinálom én is :) bloggal kapcsolatba, Zelda örül a dicséretnek.

   Törlés
 5. Zelda a sörös dobozzal az igazi, mert nagyon elengedi magát és ettől nekem nagyon tetszik!

  VálaszTörlés
 6. Nem sajnálod oda dugni az ajtó alá szegényt? Olyan aranyos! Nem lehet, hogy azért búslakodik, mert a földre került? :)))

  VálaszTörlés
 7. Naná, hogy ránéztem. Mert cuki. :-D Csak egy kis fáziskéséssel :-D

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése