Elkészült pár nappal ezelőtt

Vártam a napos időt a fotózáshoz, terveimben szerepelt még kis videó készítése, sajnos rá kellett jönnöm nem tudok jó minőségben készíteni, így ráhagytam maradtak a képek.
Ezek sem adják vissza a kép szépségét, mert az árnyék és a fény váltakozása inkább hibának mutatja a a félöltéseket a több szál váltakozását ahol jobban kidomborodik az öltés és ahol kevésbé. Egyszóval a képek minőségével nem vagyok elégedett, sajnos ennyi telt tőlem.
Legtöbbet a  végére hagyott különleges öltésekkel küzdöttem, meg is fogadtam többet DIM képnél nem hagyom a végére ezeket az apróságokat 😉😍 Még azt is megfogadtam többet soha nem varrok DIM-et de van még 3 készlet itthon és még 2 amit feltétlen ki kell hímeznem.
2019-ben mást nem is kézimunkáztam így tele vagyok tervekkel, mi valósul meg kitudja😃 Nem csak hímzés horgolási és gyöngyözési ambícióim is felszaporodtak.😉
Most már jöhetne a keretezés, de nem döntöttem üveg alá rakjam vagy hagyjam üveg nélkül mert akkor lehetne simizni a csomócskákat a az aranyszálakat és a gyöngyözést is ami nagyon nem látszik a képen de imádom végig húzni a kezem rajta.
Igazi küzdelem volt számomra ez a hímzés, de nagyon szép a végeredmény!
További szép májust kívánok! Köszönöm ha benéztél!

Megjegyzések

 1. Bárhogy nézem, nem látom a hibát, amiről írsz.
  Csodálatos lett! Gratulálok!

  VálaszTörlés
 2. Hú, neked megvan a Joyful SAL szélmintája? Szeretném rávarrni, de sehol sem találom.
  Remélem, kitartok a hímzéssel augusztusig, aztán majd bátorítjuk egymást!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Most hamarjában nem is tudom hol keressem, de szerintem valahol itt lapul a gépemen az a szélminta :)

   Törlés
 3. Nem tudok mit írni rá... egyszerűen káprázatos...és szép...lélekzetellállító...gyönyörű színek...Juci gratulálok...

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm Vera! Tudod mennyit kínlódtam vele, nem csak a cifra öltésekkel hanem a fényképezéssel is......mert tökéleteset akartam.

  VálaszTörlés
 5. Álomszép lett! Nézegetem, nem tudom levenni a szemem róla és elképzelem magamban a simizés élményét. Hányszor simizted végig, hányszor fogtad a kezedbe, hányszor nyúltál érte örömteli várakozással.... és íme az eredmény! Csodás! Nem tudnék tanácsot adni, hogy üveggel vagy anélkül. Eltakarni a simizés élményétől, vagy ezt az óriási munkát megvédeni minden porszemtől..... Kíváncsian várom, hogy milyen döntést hozol.
  Legyen neked is nagyon szép a májusod (is)!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Mancoka! Valóban sokat simogattam, hol szeretettel, hol kevesebb szeretettel:) Most már majd nézzük egymást :) ha kirakom a falra.

   Törlés
 6. Fantasztikus milyen gyönyörű lett ! Csak szívből gratulálni tudok ! Külön dícséret jár a lány szép arcáért / kiállításon láttam már rémisztő szörnyet / . Bájos , igazi tündérlány ! Nekem is van több Dimensions készletem , volt már amihez hozzá is kezdtem, de mikor a 2 szál után az 5 szál, majd a félkereszt következik , lecsapom az egészet , úgyhogy nagyon tisztellek, hogy befejezted ! Gratulálok !

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm ÁGI! Volt egy időszak a készítésnél, mikor azt mondtam soha többet dimensions! Most már előkészítettem a következőt, mert van pár készletem itthon, bár azok nem ilyen nagyok, nehezek, kevesebb díszítő öltés van rajtuk. Úgy döntöttem csak kivarrom van még mit tökéletesítenem rajtuk, fejlődésem érdekében. Keserves tapasztalat a szálak öltések váltakozása, rá kell állni kéznek, szemnek.

   Törlés
 7. Ámulatosan szép lett! Gratulálok!

  VálaszTörlés
 8. Válaszok
  1. Köszönöm, örülök, hogy meglátogattál! :)

   Törlés
 9. Egyszerűen csodás lett! Le a kalappal a türelmed és kitartásod előtt!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! Eddig a legnehezebb hímzésem volt.

   Törlés
  2. mamivonat@yahoo.se. Köszönöm!

   Törlés

Megjegyzés küldése