Kis dagadék

nem cica, hanem macska már, olyan nagyra sikerült. Természetesen  már a mintánál láttam, hogy nagy lesz, de nekem kellett. Minta Gyapjú fonalból készült több szálasan, mert nekem az van itthon több dobozzal. 28dkg fonalat használtam fel hozzá, magába a cica 68,5 dkg  belement 40 dekányi töltö anyag.
 Kb. 2 hónapig készült, volt idő mikor inkább  "mahjongot" játszottam  csak ne kelljen a dagival foglalkozni. Utána gondolva 12 menetes meccs kemény meccs volt hol én voltam a padlón hol a dagi. (ezt szó szerint kell venni) :) 😀😂😃😄😅
 Orosz mintából már horgoltam de ezt a nem mindenhol. értettem + a Google fordító is megkavarta a fejem. Sok unalmas rész volt benne mikor 180 szemen vagy 50 soron keresztül csak rövid pálcákat  horgoltam. Plusz a fonal amit kinéztem hozzá menet közben elfogyott kerestem hozzá másikat a dobozaimban. Ez is egy külön történet, mikor kipakolta évek óta ki sem nyitott dobozaimat, mondhatom szorongásos állapotba kerültem. Mikor és minek vásároltam ennyi sok fonalat össze? El fogom valaha használni őket?
Mindent összevetve komoly tanulság fogalmazódott meg bennem fonalat mostanában  nem kell vennem és jobbára gyapjúból kell horgolni a figurákat (készülhet jó pár, hiszen teljesen leálltam a ruhadarabok készítésével.
Még pár szó a szeméről, ugye nem kaptam a leírásnak megfelelő szemet, pedig vásároltam párat, na meg minden féleképp biztonságit akartam rakni rá. Csak annyit,  napokig kísérleteztem még elfogadhatónak ítéltem.


Püntyűrpanna,  így is megkritizálta, miért nem mosolyog a cica, valóban a cicák mosolyognak egyáltalán? Hogyan tudnák mosolyt varázsolni az arcára?

Azért szeretem a morcos fejét. Most látom 😏a körmei is lemaradtak  csak nem akar elkészülni véglegesen :) egyenlőre így marad

 Hozzánk megérkezett a tél tegnap kicsi hóval, ma kemény mínuszokkal, vigyázzatok magatokra, köszönöm , hogy benéztetek!

Megjegyzések

 1. Nagyon érdekes lett a macskád . Szerintem ha a szája vonalát picit íveltebbre öltenéd, és a vége felfelé nézne , akkor még mosolygós is lehetne talán ? Egyébként szerintem tud egy macsek többféle arckifejezést is produkálni .
  Érdeklődve várom a következő figurát .

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Ági! Ha nálam marad kipróbálom a javaslatod, hogy vidámabb cica legyen.

   Törlés
 2. Jó nagy munka...Igaz ami igaz, kicsit morcos a dagicica... talán kevés kaját kapott!Elnézve, nem csoda hogy unalmas is volt, néha horgolni, de megérte a fáradozást...Jó sok tömő anyag is került bele..Saját cica lesz? vagy ajándékba vonszolja magát, hisz menni nem nagyon tud, olyan kövérke!Mindig valami különlegeset találsz, kiváncsi vagyok mi lesz a következő...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Következő horgolásra én is kíváncsi vagyok Vera, mos hímezni szeretnék. Még nem tudom kié lesz a cica lehet valaki kikunyerálja :) a Dagit.

   Törlés
 3. Atya ég! Jó nagy lett, de ez fantasztikus! Nagyon tetszik!
  1111( ezt a cicám írta, mert felugrott a billentyűzetre) Lefordítom: ez azt jelenti nála is sokszorosan első ez a cica.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése