Kicsit késve

Talán még ez a kis csatos is belefér az öko tatyó kategóriába. Sok tervem közül nem valósult meg egyéb, majd legközelebb. Ebben a hónapban és a következőben készülök a karácsonyra, plusz kihívásként a megkezdett  kézimunkáimat szeretném befejezni, egyúttal megkérlek benneteket legyen ez a játék a megkezdettek befejezése , vagy a folytatása.

 Rókakoma is készült, mert megtetszett és olyan egyszerűnek tűnt.

 Gyöngyhorgolás  folytatódik.

További szép őszi napokat, vigyázzatok az egészségetekre!

Megjegyzések

 1. Nagyon ügyes vagy ! Gratulálok ! Én mindíg csak tologatom a csatokat, majd legközelebb kipróbálom - de a legközelebb még nem ért ide :-) A gyöngyhorgolás pedig szuper .

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha tudnád Ági mióta rakosgatom én is, sőt teljesen másik csatra gondoltam, viszont azt akkor ás ott nem találtam :) azóta előkerült a kis huncut a társaival együtt.

   Törlés
 2. Csinos darab lett az erszényke! legyen mindig tele!A róka is tervbe van, de mindig tolódik...Nagyon szuper megoldás a szeme!!! Akár karácsonyi disz is lehet a fán, vagy ajtódísz!!A gyöngyhorgolásodon meg teljesen elvagyok ájulva... nagyon jó... Én sosem érek el eddig..Színei is nagyon jók!Milyen gyöngyök?
  Jó egészséget kívánok és szebb napokat...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Vera kedves, már felraktam a rókát egy kopogtatóra, mivel nem ragasztottam így elég hamar leesett, most csak rakosgatom. Köszönöm!

   Törlés
  2. varrd rá... vagy nagy gombostűvel szúrd át...én nagy gombostűt használtam... vagy kettőt...

   Törlés
 3. Nagyon jó ötlet ez a játék! Attól tartok, hogy az enyém nagyon hosszas lenne.... azért néhányat megpróbálok befejezni és megmutatni én is.
  Elkezdtem egy szettet én is török horgolással, de a befejezésnél elakadt a dolog.
  Nagyon aranyos a kisróka! Még erre nem szántam rá magam, félek hogy nem sikerülne.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mancoka , jó volna ha te is játszanál, ha egy is elkészül már megérte! Amigurumit horgolni nem bonyolult, számomra egyszerűbb mint a tuniszi vagy török horgolás, ha egy, kettő elkészül utána nincs megállás. :) Vannak nagyon egyszerű kis gyakorló minták, magyar nyelven.

   Törlés
 4. három olyan dolog, amit régóta szeretnék készíteni. és ezer éve megvan hozzájuk minden. ha ilyeneket látok, rögtön újra kedvem támad...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ami késik, nem múlik. Gyöngy és tárca keret nekem is ezer éves. Köszönöm a látogatást!

   Törlés

Megjegyzés küldése