Újabb kihívás

kipipálva. Elkészültem életem legunalmasabb hímzésével, némi izgalmat a kontúrozás hozott, hogy minden öltés a helyére került?
Természetesen oka van, miért ezt a mintát választottam. Úgy gondoltam  Mike Payne  illusztrátor munkái nagyon tetszenek így  az átalakított mintáját  használtam fel a Charli's Ark mesékből.
Ehhez a mintához kezdtem anyagot festeni, talán elbírta volna, viszont nem volt bátorságom  belevágni, így esett a választásom a legfehérebb anyagomra, ami 20-as Aida.
Ezek az eredeti színek, sikerült ma jól fotóznom a félkész az benti lámpa fénynél készült.
Eddig jutottam el amikor, eldöntöttem a kontúr vonalakat is  varrnom kell mert nagyon sok öltésem van már ahhoz benne, hogy  tudjam, jó lesz.

 Sokszor félre raktam , mert nem voltak kialakulóban benne  apró figura részletek amiből már kitudtam volna nézni a végleges mintát. Bevallom többször elkezdtem egyéb babaköszöntőket nézni amin sokkal látványosabb a minta kialakulása és gyorsabban elkészül a hímzett rész.

Tízezer fölötti X van benne plusz a rengeteg kontúr, összességében már tetszik remélem a tulajnak is fog...... majd ha felnő 😍

Újabb kihívásként, ha van kedvetek  továbbra is játszani, "öko" szatyorra gondoltam. Szintén bármilyen technikával lehet készíteni.
Szeretném, ha megint sokan csatlakoznátok és megnézhetnénk egymás munkáját, mert egy témában nagyon sok "színűt" lehet alkotni és inspiráljuk egymást.
Köszönöm, ha végig olvastok,  megjegyzéseiteket és egyáltalán, ha benéztek, legyenek  szép napjaitok.Megjegyzések

 1. Úgy, ahogy van, cuki a hímzés, de megértem, ha beleuntál a sok bézsbe...

  Nemrég varrtam ökoszatyrot, az számít?

  VálaszTörlés
 2. A sok egyszínű paca után, bizonyára melengette a szívedet, hogy tényleg az lesz, amit szeretnél...Ilyen hímzéseket csak a profik tudnak...Megérte a fáradozás, a kételkedés...Gyönyörű lett,kellemes színek..és itt megint a kontúrok a főszereplők...Gratulálok!Bizonyára a gyerekek is értékelik!

  VálaszTörlés
 3. Én egy sínadrágból varrtam tatyót..az is beszámít?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi,.....beszámolhatjuk, de ezekből a táskákból sosem elég, kell kisebb, nagyobb , össze csomagolható, óriás egyszóval mint "Gombóc Artúrnak" a csokoládé minden féle fajta :) :)

   Törlés
 4. Nagyon aranyos lett! De nagyon! Megérte kitartani!

  VálaszTörlés
 5. Én bizony végigolvastalak! Nem lehetett könnyű dolgod ezzel a babaköszöntővel, de nagyon igényes, szép lett! Én is félek a macskás képembe már most belekezdeni, mert sok az egyforma szín :o) Az új kihíváshoz is kedvem lenne, de még a könyvjelzőig sem jutottam el sajnos! Pedig ötletem is lenne ehhez is!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Jucus! Ötletben, te sem szenvedsz hiányt :) ez nem baj, kis izgalmat visz az életünkbe.... melyiket is valósítsuk meg , szerintem az is kihívás :) Már pedig ne félj elkezdeni a cicás képet közbe, közbe elcsábulhatsz, apróságokra. Játék pedig, azért játék mert azt csinálhatjuk amiben jól érezzük magunkat. Köszönöm a megjegyzést, főleg, hogy végig olvastad a kínjaimat :)

   Törlés
 6. Gyönyörű lett - de nagyon munkásnak látom...
  A kihívásnak mi a határideje? Ötletem lenne...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az volt... nincs határ ideje lehet folyamatosan készíteni, mert "szatyorból" sosem elég. Ötletem rengeteg van, most már csak idő kellene, kicsit túl vállaltam magam, sőt következő játékokra is lenne elgondolásom......

   Törlés

Megjegyzés küldése