Folytatom egyenlőre


Tündérem hímzését. Nem tudnám megmondani  így a kép alapján a telet, vagy a tavaszt hozza. majdnem a felénél tartok most kimondottan örültem az x-szemeknek, már nagyon unalmas volt a félkereszt nem beszélve az ötszálasokról.

  Sőt így visszanézve a félkeresztek mellett kimondottan kuszának látom a x-szemeket. A gyöngyöket ahogy szórja ott látom kuszának, elképzelhető, ha minden a helyére kerül akkor már így lesz tökéletes, de még most gondolkodóba ejtően kaotikusnak látom.

Viszont a szoknya rész kimondottan izgalmas, látványos haladást biztosít, csak azért raktam le mert fáradt a szemem és jó sok színt kellett váltani.
Nálunk  sok eső esik mostanában és a hőmérséklet is  számomra nagyon kellemes, szinte az elmaradt tavaszt pótolja a természet. Jobb szeretem ezt az időjárást mint a hőséget.
Kívánok mindenkinek kellemes nyarat, jó pihenést! Puszi!

Megjegyzések

 1. Sta venendo benissimo complimenti 😊

  VálaszTörlés
 2. Hú, micsoda nagy munka ! Kitartást hozzá ! Nagyon szép lesz, ha kész lesz !

  VálaszTörlés
 3. Már most is gyönyörű, nem látok benne semmi kaotikust! Jó böködést hozzá!
  Én is ezt a hűvösebb időt kedvelem, a nagy hőségben szenvedek. Legyen a te nyarad is nagyon szép!

  VálaszTörlés
 4. Akár hányszor térek vissza, azt látom hogy milyen szép és látványos!Jó nagy munka!Csak én is elmondhatnám...Szemedre vigyázzzzzz!

  VálaszTörlés
 5. Ez gyönyörű! Bajlódj csak, én meg ámulok.

  VálaszTörlés
 6. Kedveseim, köszönöm a megjegyzéseket!

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szépen haladsz, én csak kisebb munkákat vagyok képes hímezni a kevés szabadidő miatt! :D Kialakul szépen, ahogy haladsz előre majd minden elrendeződik, végül szép egységgé áll össze.
  Szeretettel ölellek! :)

  VálaszTörlés
 8. Thanks for your comment on my blog.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése