Horgolás folytatódik

Nem csak az apró figurák azokból is készült jó pár darab, már el is ajándékoztam őket a kis macikat ezért nem tudom meg mutatni. Nem gondoltam volna mennyire örülnek a megajándékozottak ennek a pici kis figurának, igaz csak lányoknak adtam még belőle (nem pöttöm Pannáknak) Az első kis nyomit  ezt meghagytam magamnak olyan jó, mindig itt van mellettem.
Most egy újabb horgolás készült, teljesen más stílusban, ki kellett próbálni magam ebben is.

  
   Magam sem tudom milyen horgolás ez... talán spirál. Megláttam és megszerettem, ki is próbáltam erős küzdelem volt. Mivel  nem találtam magyar nyelvű leírást róla, csak az elképzeléseim vittek előre  pár napig kínlódtam vele mire  így sikerült.
  
Szerintem még tökéletesíteni kel  a technikámat. Ékszer kellékes dobozomban keresgélve ráakadtam az angyal szárnyakra, így azokat is meg kellett csinálni gombostűnek
                                     
                                 
                                      
Vigyázzatok magatokra, ebben a csalóka időben.
Remélem hamarosan jön a tavasz igazuk lesz az időjósoknak.

Megjegyzések

 1. Még is csak sikerült, nem is akárhogy...nem tudom milyen az igazi színe, de igy fotón nagyon jó...aki ügyes az ügyes...gratulálok,...szerencse hogy kitartó vagy és rájöttél hogy kell készíteni..remélem a" gyöngyszele" engem nem ér el...!!!!/Már csak az hiányozna/Ügye milyen élmény mindenkinek egy pici maci? vagy más figura?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még nem teljesen az igazi, de igyekszem. Gyöngyhorgolás még várat magára.

   Törlés
 2. Gratulálok! Nagyon ügyes vagy! Anno én ezt a horgolást feladtam, nem volt hozzá türelmem, így csak törökhorgolással készítettem láncot. Ez sokkal szebb, és többféle variácira van lehetőség. Nagyon meg tudja fertőzni az embert az ilyen!
  Milyen jó ötlet az a gombostű angyalka!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mancoka, horgolást hol feladom, hol előveszem. Sok minden megfertőzött már életemben, most ez is és egy hurutos köhögés.

   Törlés
 3. Nagyon ügyes vagy ! Csodás a szetted !

  VálaszTörlés
 4. Fantasztikus vagy! Milyen gyönyörűt horgoltál!

  VálaszTörlés
 5. ohh, de jó!! gyönyörű ékszernek a horgolásod, én sokkal de sokkal jobban szeretem az ilyeneket, mint az aranyat pld.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen Orsi, viselhetőbbek a mindennapjainkban is, szeretem őket és hordok sok hasonlót.

   Törlés

Megjegyzés küldése