Az élet túl rövid, hogy gyűlölködésre pazaroljuk az időnket!

2017. február 20., hétfő

Szívek még...

Jucus fonalaival  saját elképzeléseim szerint. Isabelle Haccourt Vautier 2008-as mintája alapján, Bloubird Cage fonalával.
Következő szívem pedig Summer Shower fonalával varrtam. Erről csak annyit tudok még írni, nagyon nehéz volt az eredeti szépségéhez álló  színt fotóznom tudom az én hibám de ez van.

Kék mániából elég ennyi, galambot is kékkel akartam varrni de, egy séta és másként láttam a hímzést, lehet a körülöttem levő világot ..... 


Megyek rendelek még fonalat Judesingtől  pár tüzesebb színt :)
Nem tudok holnapig várni , lehet nálunk már ki sem süt a nap, hogy színesebb képeket készítsek.
Sok napsütést kívánok!

2017. február 14., kedd

Valentin napra


Jobban mondva Püntyűr Panna kapta :)Első próbálkozásom Hungarocell szívre, mondhatom sokkal könnyebb volt mint gondoltam. Azért tartósabb egy jól megvarrt szívecskén a hímzés. Csalódás volt a színátmenetes fonal többször kellett volna vágnom.Mintát egyszer, régen mentettem le ma már nem található blogról, egy délutánba belefér az elkészítése.
Szép Valentint!

2017. február 5., vasárnap

Gonosz királynő

Színek végett estem bele, ebbe a mintába. Ahogy az arca elkészült tudtam ezek hozzám közel álló színek.
Nagyon nehéz fényképezni, hogy az eredeti jó színeket mutassam.


Hirtelen felindulásból kivittem az udvarra és sikerül eltalálnom szerintem ez a második kép az. Nem sok van már vissza belőle ezért szeretnék mihamarabb a végére jutni, remélem ne jön közbe valami más azonnal, menthetetlenül kivarrni való.Végre jött egy kis napsütéses tavaszízelítő, nagyon jól esik kinn lenni, remélem felétek is kellemes az időjárás. Puszi.