Tűpárna


Barbara fonalaival August Beautyval készült az egyik oldala. Egy régi konyharuhán találtam a mintát és bepötyögtem a mintaszerkesztőbe, majd kiböktem jó haladós volt hímezni, így a másik oldalára is rávarrtam


After Fall fantázia nevű fonallal készült. Nekem végig a novemberi eső volt a gondolataimban. Most már van  "augusztus-november" közös tűpárnám. Gyűszűk méret meghatározás végett kerültek a képre.     Gyöngyökkel díszítettem a z összevarrásnál, aszt gondolom minden második elég lenne rá.

Így sikerült lemásolni, megszerkeszteni. Haladós mintácska  én nagy örömmel varrtam.Kedvenc volt.....szerettem hallgatni.

Megjegyzések

 1. De kis helyes lett! Barbi fonalai is gyönyörűek!

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörűek lettek! Kedvem támadt hímezni.:)

  VálaszTörlés
 3. I love making biscornus! Yours are lovely :)

  VálaszTörlés
 4. Oh de szépek, az After Fall-os ♥♥♥ esetleg a mintát elkérhetem?
  Barbi tulipános mintája készülget a háttérben?)

  VálaszTörlés
 5. Szép a minta is, meg a kész biscornú is..ráadásul gyönggyel a szélén,áááá...szuper..Jó néhányszor megszenvedtem az összeállításával, mert nem egyforma volt az anyag oldala...
  Nagy kedvencem a biskornú, jó pár van nekem is , ajándékba is készítettem, remélem néha eszébe jutok, aki kapta...De Te is szereted ezeket a kis szépségeket, úgy látom...vagy tévedek?
  Szép hétvégét!!!

  VálaszTörlés
 6. Wunderschöne , gestickte Biscornus !!! Liebe Grüße von Carmen

  VálaszTörlés
 7. Kedveseim! Köszönöm mindenkinek a hozzászólást! Kicsit elhanyagoltam a válaszokat.... mert "erikadió" :) és szedni kell!

  VálaszTörlés
 8. Gyönyörű színeket választottál! Nagyon szép tűpárnád lett! :) A minta engem is érdekelne...
  Jó diószedést! :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése