Az élet túl rövid, hogy gyűlölködésre pazaroljuk az időnket!

2016. november 27., vasárnap

Mézeskalácsszív

avagy örök szerelem Renáto Parolin. Régen kivarrtam már mindkettőt, most pedig eljött a végleges formába készítés.

 Bonbonos dobozra ragasztottam  a kivarrt anyagot majd hirtelen ötlettel madzagot ragasztottam körbe rá és mivel még nem találtam megfelelőnek ezért egy soron bőrcsíkot is raktam rá. Erre mondom ha, már lúd legyen kövér a doboz alsó részét zsákvászonnal borítottam. Nagyon tetszik így egyben az egész, remélem tartós lesz.
Mivel van még egy befejezetlen RP hímzésem hamar, gyorsan azt is véglegesítettem. Szíves dobozom több nem volt kéznél így,  kicsit más stílusban  készült el.
Együtt a kettő: Itt a fotók már nem lettek jók színben , mert alkonyodott mire készítettem.Szép advent első vasárnapot kívánok!


2016. november 10., csütörtök

Gonosz királynő 2

Szinte mást nem is varrok csak ezt a képet, nem látványos még a haladás. Levettem a rámáról mivel elég nehezen öltögettem, mert a keret már nagyon közél volt. Mutatom a jelenleg elkészült rész és a régebben varrottat is egyben.

 Szerintem a varrókeret megnyomta a hímzett részt, én látom rajta úgy néz ki mintha ott csíkos lenne. Bízok benne mosásnál helyre igazodnak a szemek.


 Még nincs készen a következő lap, remélem hamarosan elkészül és túljutok a felén, onnan már csak fogy a minta.Sok fekete kezd unalmas lenni, így aztán sietek még mielőtt ráunnák be kell fejeznem a fekete részeket utána már több lesz benne a világos szín.