Az élet túl rövid, hogy gyűlölködésre pazaroljuk az időnket!

2016. október 27., csütörtök

Egyben

 a négy fácska. Majdnem elfelejtettem  feltenni a képet. Eredetileg a hiányos tudásom végett  négy évszakos képnek gondoltam és a galagonyára azt gondoltam a tavaszt jelzi. miután utána olvastam  rá kellett jönnöm szinte az összes fácska a tavaszi pompájában van megrajzolva, így erre a négyre esett a választásom.
 Viszont az anyagszélen még kettőt rátudnák hímezni, különben is az orgona még nagyon tetszik, talán később még megcsinálom. talán addig még egyet választok hozzá.  Most vár a királynőm azt kell varrnom :)
Kellemes őszi napokat!

2016. október 12., szerda

Gonosz királynőt

varrok,  igaz a kicsi változatot remélem sikerül befejeznem még mielőtt ráunnák. Kai Annya tervezte  Evil Queen néven   18-as Aidára két szállal készül és egy lap kész. Mielőtt átrakom a rámát  mutatom. Még  négy lap kell és kész :)
Már a bársony rokolyája látszik és igazán jó csinálni kivéve egy, két résznél ma szinte csak  az egyik ráncot varrtam és alig vagyok túl 100 x-en  és ha jól látom javítanom kell egy kockát benéztem. Különben nem rossz  öltögetni csak ezek a ráncok  színváltósak a többi része haladós.
Esőmentes napokat!

2016. október 3., hétfő

Cseresznye

Gerda Brengtsson terve alapján még egy fácska készült. Tavasz az őszben, közelebb áll hozzám a tavasz hűvösebb színvilága, mint az ősz meleg sokszínűsége.


 A cseresznye virágzásról, tudom a japán kultúrában nagy helyet foglal el de, nem szeretnék tudatlanul  belemerülni a témába, Mert szép és tetszik azért választottam ezt a fácskát is, persze más oka is van, arról majd később írok.

Nagyon közeli szinte észrevehetetlen a színek közötti különbség, motringban még látszott a hímzésen már nem lehet észre venni .

Joyful World sal pihen,  kicsit sok  volt a minta alap részleteiből már kezdett egyhangú lenni így majd ha nem kihívásokra vágyok akkor folytatni fogom.
Legyen szép hetetek.