Hónap soroló JOYFUL WORLD SAL 5

Nehezen készült, mivel ház felújításba kezdtünk.  Érthetően  elsősorban azzal foglalkozom, most a hímzés háttérbe szorult. Régi házikedvencem  hímeztem  a mintába volt egy fehér cicamama még gyermekkoromba. Madárka pedig Magyarország legkisebb madara, sárgafejű királyka, picit eltérve a mintától  "szabadon"  talán a tervező sem  haragszik meg.


Végül  így sikerült párnácskának megvarrnom. Töltöttem a tervezéssel hogyan alakítsuk a házat az ajtókat,ablakokat milyen módon rakjuk a helyére a régit, mentsük meg, vagy teljesen újat építsünk be. Szobák átalakítását, elrendezését hogyan oldjuk meg. Megtöltöttem a tervezgetés izgalmával, majd a kivitelezés fáradságos munkájával. a lehűlt időjárás, esőzések aggodalmával, tudunk az előre eltervezett ütembe haladni, vagy  készítsünk új  terveket? Sok aggodalom, izgalom került  a töltelékbe, szerencsére a belső átalakításnál tartunk így a szeszélyes május nem okozott hatalmas elcsúszást. Majd a napokban ránk köszöntött kánikula, izzadságos, lelkes munkába csapott át. Így illatos rózsaszirmokat is raktam bele, ne csak a kemény munka nehézségei, sikerei duzzadjanak a párnában. Emlékezetes májusi hónapot tudhatunk magunk mögött. Kárpótol a végeredmény, mivel kezd valóssággá válni az álom.

Maradt idő pár fotóra a futórózsáimról négy különböző illatú rózsám van. Először a sárga virágzik szerény visszafogott illattal örvendeztet meg. Majd a rózsaszín erőteljesebb igazi rózsa illatot árasztva hozza az örömöt nekünk. Majd a narancsos igazi bódító illattal öleli körbe az egész udvart. Bordó rózsa pedig most kezdi folyamatosan, teljesen más illattal, virággal meghálálni az átültetést mondhatom. Reggeltől estig tudnám illatozni őket :) 
Szép nyári napokat kívánok minden ide látogatónak!

Megjegyzések

 1. Sehr schön deine Mai Stickerei.
  Die Rosen sehen wunderbar aus.
  Liebe Grüße Manuela

  VálaszTörlés
 2. Érzem a rózsa illatát! Micsoda gyönyörűség! A hímzéseid is! Elismerésem!
  A rózsát hozzákötözitek valami állványhoz ugye?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Mamka köszönöm :) Igen hozzá kötözzük tárgyakhoz, mivel ha hagyjuk csak természetesen nőni úgy nagyon szétborul, sajnos helyszűkében vagyunk. Napokban gondoltam utána nézni a visszametszésének, mert már nagyon magasan hozza a virágait, így az elnyíltakat sem érem el visszavágni, hogy megújuljon.

   Törlés
 3. Bello , questi schemi sono deliziosi!

  VálaszTörlés
 4. Fantastische Verarbeitung! Ich liebe es wie elegant du wieder die Stickerei in Szene gesetzt hast. Auch all diese Rosen..wundervoll!
  Liebe Grüße Sandra

  VálaszTörlés
 5. Édes ez a cicás kép. A házfelújítás roppant meló és igen költséges. Egy ház soha nincs kész. Kitartás!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Beáta, ha elfogy a pénz késszé lesz nyilvánítva:)

   Törlés
 6. Che bel post e che bei lavori!! Un abbraccio, Mariuccia

  VálaszTörlés
 7. Csodás a párnácska, izgalmas a tölteléke! Sok erőt Neked - örülök, hogy hamarosan örülhetsz a megálmodott végeredménynek! :)

  VálaszTörlés
 8. Hola, Juci, vengo a visitarte, jiji
  Te quedaron muy bien los gatitos del sal!
  Y esas rosas, una maravilla. Un abrazo.

  VálaszTörlés
 9. Huhh, az a rengeteg illatos rózsaszirom! Csodásak!
  A naptárad helyes így párnácskának!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése