Búzavirágok

Magával ragadott Renátó Parolin  új  mintasorozata, nekem a búzavirágosra esett az első választásom.

Vártam a virág nyílására  mert együtt szerettem volna fotózni, sajnos ma reggelre eltűnt a párszál nyíló virág az utcai virágos kertemből :( bent az udvaron pedig nincs.


 Azért is szerettem volna együtt fotózni, mivel a tavasszal készült szintén búzavirágos szívemmel  nem is hasonlít a szín összeállítás. Kíváncsi lettem volna melyik hasonlít jobban az eredetihez. Már a fonalak válogatása közben tudtam, teljesen más lesz ennek a hímzésnek a hangulata, mint az Espressioni szivnek. Pedig első gondolatom az volt együtt készítek a kettőből egy egységes díszt.

Viszont nagyon jó varrni mert sok ötletes megoldás van beletervezve. Még a keretről annyit tudnék mondani az egy kicsit gondolkodóba ejtett ..... kell, vagy nem!  Felénél tartottam mikor ez a gondolat  felmerült bennem.

Megjegyzések

 1. Csodás lett :-)
  Én még mindíg a cickafark keretével küzdök :-(

  VálaszTörlés
 2. Nem csodálom, hogy magával ragadott! Gyönyörű! Már Ágnesnál is megcsodáltam!
  Nagyon szép színek, és szerintem kell a keret :)))
  A virágtolvajokra pedig nagyon haragszom :(

  VálaszTörlés
 3. A beautiful floral motif , I love the colors . Wonderful !!
  Dearest greetings Sandra

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm a Látogatást nálam, különösen a hozzászólások melengetik a szívemet mert érdemesnek tartotok arra a pár kedves szóra! ! !

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szeretem a Parolin mintákat , tervben van nálam is egy-kettő. Gyönyörűek a hímzések, nagyon tetszik ez a színvilág .

  VálaszTörlés
 6. Szia Juci Ká! :)

  Pontosan ma ültettem búzavirágot, egyből ez jutott eszembe a kézimunkád látván. Egy ismerősömtől kaptam, hiába mondtam neki, hogy így virágozva, nyár közepén nem fog megmaradni, de biztatott, hogy igen, mert ő is így ültette anno....Hát majd meglátjuk:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. kOrsi,kellő gondoskodás mellet bizonyosan megmarad és gyönyörködhetsz benne sokáig. Örömmel tölt el a látogatásod!

   Törlés

Megjegyzés küldése